Verstegen
  • Bij Maros is de keus helemaal aan u
  • Meer dan 20 soorten vlees en vis
  • Altijd de laagste prijs

Veelgestelde vragen

Bestellen

Hoeveel barbecues ontvang ik bij mijn bestelling?

Vanaf 12 personen = 1 BBQ

Vanaf 30 personen = 2 BBQ’s

Vanaf 45 personen = 3 BBQ’s

Zijn gas / briketten inbegrepen?

Gas of briketten zijn in onze barbecuepakketten niet inbegrepen, uitgezonderd ons All-in pakket. U kunt deze indien gewenst los bijbestellen tijdens uw bestelling. 

Hoe reserveer ik een barbecue toestel?

Vanaf 12 personen kunt u een gas of kolen barbecue lenen. Dit is exclusief gas of kolen en u dient de bbq schoon terug in te leveren. Schoonmaken kunnen wij voor u verzorgen tegen een meerprijs van 15,-. 
 

Gas of kolen kost 10,- extra. Heeft u gekozen voor het BBQ All-in pakket dan is dit alles inclusief.

Kan ik nog bestellen voor vandaag?

Uw online bestelling dient uiterlijk de dag voor aflevering om 20.00 uur bij ons binnen te zijn. Als u op zondag wilt bbq-en, dan is dat de enige uitzondering en dient uw bestelling op vrijdag binnen te zijn voor 20:00 uur. Wilt u toch vandaag nog genieten van ons lekkere vlees neemt u dan telefonisch contact met ons op 0165 - 573 949. We regelen het graag voor u.

Hoe zijn het vlees, sauzen en salades verpakt?

Het vlees is netjes opgemaakt op schalen en verpakt in dozen. De sauzen en salades zijn verpakt in afgesloten bakjes en het stokbrood zit in papieren zakken. Het is dus een kwestie van de spullen op tafel zetten en smullen maar!

Zijn de stokbroden afgebakken?

De stokbroden zijn vers en kunnen meteen gegeten worden. Ook is het lekker om de stokbroden nog even te verwarmen in uw oven.

Leveren jullie ook vegetarisch/allergenenvrij?

Ja, we leveren dit echter uitsluitend op bestelling. Zie besteloptie 'Extra' bij bestelprocedure.

Hoe zit het met koeling?

Alle producten worden gekoeld in koelboxen geleverd. Deze boxen zorgen ervoor dat uw product minimaal 8 uur koel blijft.

Kan ik ook andere soorten vlees, saus of salade toevoegen?

In principe kunnen wij alles leveren. Aarzel dus niet om telefonisch contact op te nemen, wij maken het voor u in orde: 0165 - 573 949

Zijn er ook pakketten voor mensen die geen varkensvlees eten?

Ja, u kunt zelf een pakket samen stellen zonder varkensvlees. Ook heeft u de keus uit een pakket met echt halalvlees van een gecertificeerde halal slagerij uit Roosendaal. Zie besteloptie 'Extra' bij bestelprocedure.

Betaling

Kan ik ook contant aan de deur betalen bij levering?

Nee, al onze bestellingen dienen van te voren betaald te zijn. Alleen als u in de winkel besteld kunt u contant betalen.

Kan ik ook pinnen bij bezorging?

Nee, al onze online bestellingen dienen van te voren betaald te zijn. U kunt deze alleen betalen via de website

Levering

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze slagerij is dinsdag, woensdag en donderdag van 8:30 tot 18:00 uur open. 

Vrijdag zijn we geopend van 8:30 tot 20:00 uur. Op zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur. Op maandag en zon- en feestdagen is de winkel gesloten.

Is bezorgen kosteloos?

Wij bezorgen het All-in barbecuepakket gratis in een straal van 20 kilometer. Voor de andere pakketten worden bezorgkosten in rekening gebracht van €12,50 tot een straal van 20 kilometer. Het minimale aantal voor bezorgen is 12 personen.

Hoe laat komen jullie bezorgen/ophalen?

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven in welk dagdeel u uw bestelling ongeveer bezorgd wilt hebben. Mocht dit tijdstip niet lukken, dan nemen wij vooraf contact met u op. Tijdens de levering spreekt u met de bezorger af hoe laat borden, bestek etcetera weer opgehaald worden (indien van toepassing).

Bezorgen jullie ook op zon- en feestdagen?

Wij bezorgen op maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Op zondagen tussen 09:00 en 12:00 uur. Wilt u dus een BBQ op zondag? Bestel dan uiterlijk op vrijdag. Het ophalen is altijd in overleg.