Verstegen
  • Bij Maros is de keus helemaal aan u
  • Meer dan 20 soorten vlees en vis
  • Altijd de laagste prijs

Over Maros Roosendaal

Bij Maros Roosendaal bent u al sinds 1975 aan het juiste adres voor een lekker stukje vlees. We zijn gespecialiseerd in vers, ambachtelijk vlees dat we verwerken in onze eigen werkplaats. Perfect vlees dus voor op uw barbecue.

 

Bij Maros Vers Vlees in Roosendaal heeft u een ruime keuze aan verse BBQ producten. U heeft de keuze uit 2 standaard pakketten; het basis-pakket of nog smakelijker; het culinair-pakket. En nog beter: U bepaalt zelf wat voor vlees u in uw pakket wilt. Op basis van het aantal personen stellen wij het pakket dan voor u samen. U heeft de keus uit vele producten, staat uw keuze er niet bij of heeft u liever vegetarische producten? Vraag gerust, wij helpen uw graag.

 

Slagerij Maros Roosendaal heeft al jaren ervaring in het verzorgen van barbecues. De barbecuepakketten van Maros vers vlees bieden voor ieder wat wils: van sappige runderbiefstuk, satéstokjes, speklapjes tot een sappige lamskarbonade. Ook aan de visliefhebber is gedacht: u kunt kiezen uit een garnalenspies, zalmpaprika spies,en witvis spies. Wij leveren in het grootste gedeelte van West-Brabant en de grensstreek in België, van Essen tot Oudenbosch en van Bergen op Zoom tot en met Etten-Leur en Breda.

 

Bij Maros heeft u nooit hetzelfde stuk vlees op de barbecue. De familie Peeters en medewerkers staan voor u klaar in de winkel aan de Voltastraat 9 in Roosendaal.